Kent Mosgård – Middelfart

Kent Mosgård. 47 år gammel. Kriminalassistent ved Fyns Politi. Gift med Mette. 2 børn, Laura på 17 år og Nicolai på 14 år. Bosiddende de sidste 16 år i den gamle bydel af Middelfart

Mine interesser, ud over politik, er alle former for sport. Dyrker selv springgymnastik,svømning og badminton, samt cykler eller løber en tur, i den smukke natur, der er i kommunen.

Som ” den nye dreng i klassen ” vil jeg stå for en ansvarlig fornyelse.

I relation til mit mere end 20-årige virke,som politimand, vil jeg arbejde for øget tryghed i hele kommunen, for såvel de unge som de ældre, samt erhvervslivet.

Som det daværende lokalpolitis SSP repræsentant gennem de sidste godt 7 år, har jeg i SSP-koordinationen arbejdet for at gøre de unge i Middelfart til nogle af de mest lovlydige i Danmark.  En fastholdelse af dette kræver  bl.a. en  tidlig og struktureret indsats  overfor de unge, der er på vej i den forkerte retning.

Som den engagerede foreningsmand, jeg er,  vil jeg gerne give det unikke foreningsliv og de frivillige de bedste vilkår at drive en forening på. Derfor skal vi nytænke tilskudstildelingen, den bureaukratiske administration, vi pålægger foreningerne, samt genoverveje måden vi tildeler hal-tider på.

  • Ansvarlig fornyelse

  • Øget tryghed for byens borgere og erhvervsliv.

  • Fokus på, at de unge i Middelfart, kommer godt på vej.

  • Et styrket foreningsliv                   Følg mig på Facebook