Regitze Tilma - Borgmesterkandidat

BORGMESTERKANDIDAT - Regitze Tilma

Det betyder noget for mig, at Middelfart Kommune er et godt sted at leve. Jeg skal se mine egne tre børn vokse op her, gå i skole, få en tryg ungdom og skabe fundamentet til deres arbejdsliv. 
Det betyder noget for mig at få lokalpolitik tæt på folk - tæt på, hvor politik gør en forskel. Jeg brænder for lokalpolitik, fordi jeg både har set, hvor stor en indflydelse kommunalpolitik har på borgernes hverdag, for antallet af pædagoger i børnehaven, den sikre skolevej og optimale vilkår for virksomheder, så vi sikrer arbejdspladser og fortsat udvikling.
Jeg er stolt af Middelfart Kommune. Det er jeg fordi, vi rummer potentiale. Vi har frivillige og ildsjæle, som skaber de fællesskaber, vi alle nyder godt af i foreningslivet. Folk, der kan og vil gøre en forskel. Men vi kan gøre det endnu bedre, bl.a. inden for bosætning og vores kerneområder, så Middelfart kan blive en sammenhængende kommune.
Med ledererfaring fra det private erhvervsliv ved jeg, hvor vigtigt samarbejde og økonomisk fokus er. Jeg står for en samarbejdende linje med økonomisk sund fornuft.
Som ny borgmester vil jeg have de politiske beslutninger så tæt på borgerne som muligt. Jeg vil føre en ledelsesstil, der hører min generation til, hvor det frie valg er borgernes valg. Jeg vil gerne være hele Middelfart Kommunes borgmester.
Følg mig på Facebook:  @RegitzeTilmaVenstre